События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 960 0 27.10.2018 в 15:00:33 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

22.10.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Громило Наталії Миколаївни за участю керівників структурних підрозділів. 

Обговорювались питання за результатами проведеного виїзного засіданні колегії головного управління на базі Маріупольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, стан виконавської дисципліни у відділах тощо.

22.10.2018 – в.о. начальника управління Громило Н.М. взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської  райдержадміністрації.

22.10.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Н.М. провела тематичну зустріч на тему: «Сучасна пенсійна система: що треба знати вже сьогодні» та флешмоб на тему: «Легальна робота сьогодні – гідна пенсія завтра!» з старшокласниками Новодонецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 16.

22.10.2018 – в.о. начальника управління Громило Н.М. провела заняття «Школа майбутнього пенсіонера»  на тему: «Умови виходу на пенсію за віком та на що потрібно звернути увагу при оформленні документів» для працівників Новодонецької  селищної ради.

22.10.2018 – в.о. начальника управління Громило Н.М. провела заняття «Школа майбутнього пенсіонера» на тему: «Обчислення заробітку – важливе питання при розрахунку пенсійної виплати» та зустріч з трудовим колективом філії ПАТ «Державної продовольчо-зернової корпорації України «Легендарненський елеватор».

23.10.2018 – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 Шурар Поліна Юріївна надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг».

23.10.2018 – в.о. начальника управління Громило Н. М. взяла участь у засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості по заробітній платі, пенсіям, стипендіям та ін. соціальним виплатам.

24.10.2018 – в.о. начальника управління Громило Н. М. взяла участь у засіданні колегії Добропільської райдержадміністрації.

25.10.2018 – заступник начальника фінансово-економічного відділу Соколова О.О. взяла участь у засіданні міської комісії з питань погашення заборгованості зі заробітної плати, забезпечення податкових та інших бюджетних надходжень, страхових внесків до Пенсійного фонду та запобігання неплатоспроможності.

22.10 та 24.10.2018 – проведено зустрічі в.о. начальником управління Громило Н. М. та заступником начальника фінансово-економічного відділу Соколовою О.О. у трудових колективах філії ПАТ «Державної продовольчо-зернової корпорації України «Легендарненський елеватор» та в комунальному закладі охорони здоров’я «Добропільська лікарня інтенсивного планування» з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України,  в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.

За минулий тиждень:

-до керівництва управління на особистий прийом звернулось 12 осіб;

-відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 375 звернень, що на 3,6 % більше, ніж за попередній тиждень (324 звернення). Прийнято: 27 заяв на перерахунок пенсії, 20 – на первинне призначення пенсії, 48 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 8 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до інших управлінь, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 6 осіб, 18 – за поновленням виплати пенсій, 

- 26 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду; 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 33 особи;

-кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 41 особа.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх