События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 1495 0 29.01.2018 в 08:00:36 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

22.01.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про стан виконавської дисципліни, про якість виконання поставлених завдань.

22.01.2018 – начальник Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Гулан Олег Борисович прийняв участь у нарадах Добропільської міської ради, Добропільської та Олександрівської райдержадміністрацій щодо підготовки проекту обласної програми «Про надання послуг пенсійного забезпечення населення області в умовах децентралізації». 

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, начальник Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, голови райдержадміністрацій, міських, сільських та селищних рад, представники депутатських корпусів та громадських організацій обговорювали питання щодо форм і дислокацій точок надання послуг з пенсійного забезпечення, джерела фінансування для створення означених об’єктів.

За минулий тиждень:

-за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 545 звернень, що на 5,2 % менше, ніж за попередній тиждень (575 звернень). Прийнято: 61 заява на перерахунок пенсії, 14 – на первинне призначення пенсії, 97 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 4 особи звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 8 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 14 – за поновленням виплати пенсій. 

-на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 135 користувачів. Станом на 26.01.2018 року 66 осіб отримали консультації та надали необхідні документи без черг.

-також збільшується кількість громадян, які звертаються на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку. За попередній тиждень зареєстровано 8 таких звернень.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх