События недели в добропольском управлении ПФУ

Переглядів: 639 0 11.06.2019 в 09:30:59 Пенсійний фонд України
События недели в добропольском управлении ПФУ

  3 червня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніли Пітик за участі заступника начальника управління Наталії Громило та керівників структурних підрозділів.

     Надано доручення провести засідання координаційної ради з питань пенсійного забезпечення, скласти та затвердити операційний план роботи відділів, обговорювались питання виконавської дисципліни.

  03.06.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.

 04.06.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.

  06.06.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик провела виїзний прийом громадян та зустріч з трудовим колективом у Веселогірській та Степанівській сільських радах.

 06.06.2019 – начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 І. Асєєва провела виїзний прийом громадян, зустріч з трудовим колективом та заняття «Школа майбутнього пенсіонера» в Олександрівській територіальній громаді (с. Новостепанівка).

 07.06.2019 – проведено засідання координаційної ради з представниками громадських (ветеранських) організацій щодо питань пенсійного забезпечення під головуванням заступника начальника управління Н. Громило.

 07.06.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданні комісії Добропільської міської ради з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

  За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 7 осіб;

- працівники юридичного відділу взяли участь у 3 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 311 звернень, що на 21,7 % менше, ніж за попередній тиждень (397 звернень). Прийнято: 37 заяв на перерахунок пенсій, 23 – на первинне призначення пенсії, 4 особи надали заяви про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 10 осіб, за електронним – 3 особи, 2 – за поновленням виплати пенсій;

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 48 осіб; 116 заяв на смс-інформування;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 11 осіб.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх