События недели в добропольском управлении ПФУ

Переглядів: 781 0 04.06.2019 в 11:30:44 Пенсійний фонд України
События недели в добропольском управлении ПФУ

27 травня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніли Пітик за участі заступника начальника управління Наталії Громило та керівників структурних підрозділів.

  Надано доручення щомісячно заслуховувати на апаратних нарадах звіти про дотримання термінів призначення, перерахунку пенсій, підготовки процесуальних документів, надання відповідей на звернення громадян, підготовки позовів про стягнення боргів у судовому порядку та ін..

   27.05.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.

 28.05.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.

  29.05.2019 – напередодні Дня захисту дітей в.о. начальника управління Н. Пітик разом з керівниками відділів провели «День відкритих дверей» для дітей працівників.

   30.05.2019 – керівництво Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провело технавчання з дерслужбовцями з питань вивчення Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», щодо користування сервісами веб-порталу, змін у плануванні роботи управління, ведення діловодства.

  31.05.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданні комісії Добропільської міської ради з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

  31.05.2019 – на святі останнього дзвоника у ЗОШ № 19 Добропільської міської ради в.о. начальника управління Н. Пітик висловила подяку учню 11 класу Міненку Олександру за допомогу та сприяння в залученні громадян до реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України, а голова профспілки працівників управління В.Сірік подякувала учням 4 –Б класу НКВ №4 Добропільської міської ради за участь у заході, який проводило управління з нагоди Всеукраїнського дня вишиванки.

  За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 6 осіб;

- працівники юридичного відділу взяли участь у 6 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 397 звернень, що на 9,7 % більше, ніж за попередній тиждень (362 звернення). Прийнято: 58 заяв на перерахунок пенсій, 22 – на первинне призначення пенсії, одна особа надала заяву про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 33 особи, за електронним – 5 осіб, 5 – за поновленням виплати пенсій;

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 36 осіб; 154 заяви-згоди на смс-інформування;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 17 осіб.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх