События недели в добропольском управлении ПФУ

Переглядів: 804 0 18.06.2019 в 09:30:45 Пенсійний фонд України
События недели в добропольском управлении ПФУ

 10 червня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Неоніли Пітик за участі керівників структурних підрозділів. 

  Обговорювалися питання про проведення масового перерахунку пенсій з 01.07.2019, звірки з ДВС по документах з примусового стягнення боргу, про виїзд до смт. Олександрівка до відділу обслуговування громадян № 2 для здійснення контролю та надання методологічної допомоги та інші.

  10.06.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації. 

  11.06.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела виїзний прийом громадян, зустріч з трудовим колективом Шахівської сільської ради та з трудовим колективом ТОВ «Агрофірма «Каравай». 

 11.06.2019 – заступник начальника фінансово-економічного відділу О. Соколова взяла участь у нараді Добропільської райдержадміністрації з сільськими, селищним головами, керівниками організацій, установ району. 

 13.06.2019 – відбувся виїзний прийом громадян та зустріч з трудовим колективом Криворізької сільської ради начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Н. Корнєєвої. 

 13.06.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці. 

 13.06.2019 – заступник начальника фінансово-економічного відділу О. Соколова взяла участь у засіданні Добропільської міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. 

 13.06.2019 – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту населення О.Волошина провела майстер-клас з працівниками Центральної бібліотеки Добропільської районної ЦБС щодо залучення та користування послугами Веб-порталу. 

 За минулий тиждень: 

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 8 осіб; 

- працівники юридичного відділу взяли участь у 8 судових засідань по захисту прав ПФУ як державного органу; 

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 367 звернень, що на 18 % більше, ніж за попередній тиждень (311 звернень). Прийнято: 58 заяв на перерахунок пенсій, 22 – на первинне призначення пенсії, 2 особи надали заяви про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 28 осіб, за електронним – 3 особи, 3 – за поновленням виплати пенсій; 

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 53 особи; 125 заяв на смс-інформування; 

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 14 осіб.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх