Податкова інформує. Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад

Переглядів: 1668 0 28.07.2012 в 21:30:29 Новини податкової інспекції
Податкова інформує. Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад
Добропільська об'єднана державна податкова інспекція Донецької області Державної податкової служби (м. Добропілля пров. Радянський, 4) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

головного державного податкового інспектора організаційно-розпорядчого сектору;

головного державного податкового інспектора відділу погашення податкового боргу;

головного державного податкового інспектора із забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян;

старшого державного податкового інспектора сектору контролю за проведенням готівкових розрахунків відділу податкового контролю;

державного податкового інспектора відділу адміністрування податку на прибуток, місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів управління оподаткування юридичних осіб на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника.

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта за фахом фінансово-економічного спрямування, громадянство України, вільне володіння державною мовою, ПК.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.

Іспит складається державною мовою письмово на знання Конституції України, законів України «Про державну службу», «Про державну податкову службу в Україні», «Про засади запобігання та протидії корупції» та інших законодавчих актів України.

Відомості про умови конкурсу та додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою.

Телефон для довідок: 2-88-69.

Начальник інспекції С.А.Сузіна

Источник: http://dnl.dn.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх