Найкреативнішому конкурсу Добропілля, «Марафону самих-самих» - 15 років!

Переглядів: 1352 0 23.01.2013 в 10:51:08 Суспільство
Найкреативнішому конкурсу Добропілля, «Марафону самих-самих» - 15 років!

А хто у нас «самий-самий»?
   Цього року найкреативнішому конкурсу міста Добропілля, «Марафону самих-самих», виповнилося 15 років!
Темою виступів для шкільних команд було привітання «Марафону…» із цим чудовим святом. Команди, які брали участь у конкурси, потішили всіх своїми виступами. Після цікавих, авторських привітань, дружніх шаржів, ніхто на залишився байдужим. Присутніх охопила атмосфера чогось теплого, доброго, дружнього.
   Валентина Вікторівна Варещагіна, чиє ім’я неодноразово лунало на святі, як засновниця цього дійства, отримала безліч привітань, подарунків та теплих слів на свою адресу. 
   Із першим завданням конкурсу, з найкращим поздоровленням ( а це було у вигляді танців, пісень, слайдів, відео, презентацій) всі школи впоралися надзвичайно добре. Було цікаво спостерігати за будь-яким номером, адже кожна команда  доклала багато зусиль для створення приголомшливого виступу. 
   Друге завдання було не менш цікавим за попереднє. Школярам, як справжнім кінозіркам, потрібно було пройти кастинги, щоб призвести якомога краще враження на журі. Але не все так просто: спочатку потрібно було відшукати необхідну кімнату, а вже потім хизуватися своїми талантами. Скрізь були  сполохані, проте зацікавленні діти! Кожен мав змогу проявити найкращі здібності та ще й отримати за це винагороду. Саме тому, це завдання школярі виконували з ентузіазмом, інтересом; самовіддано, хвилюючись, вболівали один за одного, щиро раділи перемозі.
   Всі зароблені бали  підсумовувалися в один спільний, за яким обирали переможця. Наша школа посіла почесне третє місце. Проте, ми в жодному разі не будемо зупинятися на досягненнях. Як-то кажуть: «У новий рік – з новими перемогами!!!»

Тетяна ЮДЕНКО
 учениця 10 класу Білозерської ЗОШ №14


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх