«Панська садиба» на полотнах іноземних художників

Переглядів: 858 0 21.09.2020 в 09:30:38 Новини району
«Панська садиба» на полотнах іноземних художників

Вже три роки поспіль до Добропільщини приїжджають художники з проєктом «Дифузії». Цьогоріч місцем натхнення для них став архітектурно-історичний комплекс «Панська Садиба», що у селі Зелене.

Саме там 12 вересня відбулися арт-резиденції за участю художників із Німеччини та України. Куратором проєкту є художник Алан Мейер, про якого ми вже писали минулого року. Також до Добропілля завітали його друзі, живописці Ганна Дєєва і Дмитро Коломойцев.

Організатори забезпечували усіх бажаючих полотном для картин і фарбами, а з собою учасникам треба було мати пензлі, захисні маски, засоби дезінфекції і відповідний настрій.

Серед тих, хто долучився до проєкту, були не тільки постійні учасники арт-резиденцій, але й люди, які вперше спробували себе в ролі художника. Різні за віком і вподобаннями, вони об’єдналися у спільній меті, якій слідують організатори «Дифузії» – створити шедеври можливо, не покидаючи рідного краю, який має багато прекрасних краєвидів і місць, що надихають. Після зустрічі вони ділилися своїми враженнями і полотнами, які були створені на території комплексу «Панська садиба».


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх