В отделе образования райгосадминистрации состоялся конкурс «Творческое чудо Доброполья» + ФОТО

Переглядів: 1309 0 15.04.2018 в 12:00:21 Творчість
В отделе образования райгосадминистрации состоялся конкурс «Творческое чудо Доброполья» + ФОТО

З метою підтримки та розвитку дітей з літературними здібностями, вшанування традицій, звичаїв, народних ремесел, сприяння вдосконаленню творчого слова, розвитку у дітей художньо-естетичних здібностей, відповідно до Програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини», 11 квітня 2018 року у відділі освіти райдержадміністрації відбувся районний конкурс «Творче диво Добропільщини» за напрямками: конкурс художнього читання, конкурс юних поетів та письменників, декоративно-прикладного мистецтва, конкурс серед юних художників. 

     Конкурс розпочався виступами конкурсантів з художнього читання, представлення виробів, створених  дитячими руками.

     Оцінювання проводилося за трьома віковими категоріями: 6-10 років, 11-14 років, 15-17 років. У конкурсі художнього читання взяло участь 36 конкурсантів, витвори декоративно-прикладного мистецтва представили 105 учасників (325 робіт) з 8 шкіл району, у конкурсі юних поетів і письменників було представлено 4 колективні збірки прозових та поетичних творів (19 юних поетів та письменників), 54 юних художника представили на конкурс свої роботи (156 робіт).

     Виразність читців, майстерне володіння інтонацією, драматизм не залишили байдужими  слухачів.

     За підсумками  конкурсу визначено переможців. Це перший випадок, коли одноголосно рішенням журі усіх конкурсантів художнього читання визнано лауреатами І Премії.

     Тонке відчуття кольорів, володіння різними техніками, чуйність образів, майстерність виконання робіт юними художниками милували око присутніх. Вправність у ремеслах, оригінальність робіт, нові техніки, нові розміри – це здобутки юних творців декору. 

     Тематика творів юних поетів пронизана любов’ю до України, рідного села, красот природи.

     Переможці конкурсу були нагороджені дипломами та призами.

Дякуємо постійним спонсорам програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини» ПрАТ «Глини Донбасу» (директор Ігор Ткач ), громадській організації «Добре поле» (голова Любов Марченко ).

     Дякуємо вчителям та наставникам, батькам талановитих дітей за участь в районному конкурсі «Творче диво Добропільщини»! 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх