В Добропольской центральной городской библиотеке изучали новую технику оригами

Переглядів: 968 0 06.08.2018 в 14:00:13 Новини бібліотек
В Добропольской центральной городской библиотеке изучали новую технику оригами

З самого ранку 4 серпня в бібліотеці панувало хвилювання в очікуванні чергового засідання клубу «У колі друзів». Чому хвилювались? Та мабуть тому, що сьогоднішня зустріч була досить незвична, адже на 10 ранку була запланована ознайомча зустріч членів клубу та волонтерів і вихованців недільної школи Свято-Троїцького Храму. Ось і хвилювались бібліотекарі в передчутті зустрічі. Та як виявилось марно хвилювались і це стало зрозуміло з перших хвилин. Адже гості бібліотеки були настільки привітні та доброзичливі, що атмосфера довіри та взаєморозуміння одразу заповнила читальний зал.

Тож після знайомства не гаючи ні хвилини, всі дружно почали опановувати техніку оригамі. Процес настільки захопив всіх від маленьких до найстарших, що майстер класу по виготовленню квітки лотоса виявилось не достатньо, тож вирішили продовжити річну тематику і виготовити білий теплоход.

непосидючі Ванюша (3 рочки) та Кирилко (4 роки) засумували і відмовились від творчого процесу. Але ж це бібліотека і тут не може бути сумно, до того ж в абонементі стільки книжкових стелажів, які як найкраще підходять для гри в хованки. А найменшого читача бібліотекарі в прямому сенсі носили на руках, адже маленькій Уляні, ще не виповнилось і рочку, але вона вже цікавиться книжками, тож маємо надію що невдовзі в бібліотеці з’явиться, ще один читач.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх