Молодь подолає всі перешкоди, успіх і завзяття-наші нагороди!

Переглядів: 1404 0 05.07.2013 в 15:56:32 Новини спорту
Молодь подолає всі перешкоди, успіх і завзяття-наші нагороди!
29 червня з таким гаслом виступила молодіжна команда «Евріка» м.Добропілля, взявши участь у регіональній конкурсно-розважальній програмі до Дня молоді. За ініціативи Народного депутата України Леоніда Байсарова свято відбулося на Лисогірській греблі селища Шевченка. Саме тут 8 команд виборювали право називатися кращою. Відстоювали честь міста Добропілля 10 молодих та відважних людей: Наталя Пустовіт – завідуюча дитячим сектором Палацу культури ш-ти Добропільська, Сергій Пустовіт - рятувальник МНС та 8 кращих представників громадської організації «Східний вітер»(керівник Олександр Гоголь).

Учасники дуже швидко подолали усі перешкоди: правильно зробили розбивку намету і встановили власноруч змонтований прапор; розвели багаття і приготували барбекю; позмагались у 3 турах спортивного конкурсу і довели, що вони теж силачі; виявили творчі здібності , уміння імпровізувати, танцюючи під музику (попурі різних мелодій)

Приємною несподіванкою свята , на що зауважив ведучий, став виступ Наталі Пустовіт з байкою «Модничка».

За підсумками конкурсу добропільська команда отримала перемогу в номінації «Один за всіх та всі за одного» та цінні подарунки. 

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх