В Добропольской ОГНИ встречали учащуюся молодежь

Переглядів: 1332 0 26.11.2017 в 13:00:13 Новини податкової інспекції
В Добропольской ОГНИ встречали учащуюся молодежь

21 листопада 2017 року працівники Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області на чолі з в.о. начальника Якуніним І.В. привітно зустріли педагогів та учнів 10 класу Добропільської загально – освітньої школи – інтернат, провели екскурсію в Центрі обслуговування платників та лекцію на тему «Податкова система України. Права та обов’язки платників податків».  

В.о. начальника Якунін І.В., начальник відділу обслуговування платників Соколова Н.І. докладно ознайомили гостей з роботою Секцій надання адміністративних послуг, надання консультацій, прийому звітності Центру обслуговування платників. Учнів цікавила сучасна система оподаткування. Під час екскурсії старшокласники дізналися  про впровадження сучасних технологій в органах Державної фіскальної служби, направлених на підвищення якості інформування та обслуговування платників податків.

 Відвідувачі змогли оцінити швидкість отримання адміністративної послуги від державної фіскальної служби «Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер особової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків».

В кабінеті платника податків фахівці зупинились на перевагах роботи Електронного кабінету платника, розповіли про сервіси, за допомогою яких платники та громадяни можуть обмінюватись інформацією з податковими органами та знайти для себе необхідну інформацію. За допомогою  Загальнодоступного інформаційно - довідкового ресурсу школярі змогли особисто знайти відповідь на запитання.

Завершилась зустріч з учнівською молоддю лекцією на тему «Податкова система України. Права та обов’язки платників податків».  Іван Володимирович докладно зупинився на функціях фіскальних органів. Під час лекції учні дізнались більше про податки та сучасну модель фіскальної служби, отримали відповіді на запитання, які жваво та активно обговорювались. 

Іван Володимирович висловив сподівання, що набуті податкові знання не будуть зайвими в будь-якому виді діяльності, допоможуть юнакам та дівчатам у майбутньому усвідомлено виконувати покладені на них державою обов’язки по сплаті податків. 

 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх