В Доброполье прошло методическое мероприятие «В кругу опытных педагогов»

Переглядів: 1387 0 15.01.2018 в 15:00:33 Освіта
В Доброполье прошло методическое мероприятие «В кругу опытных педагогов»

11 січня методичний кабінет відділу освіти Добропільської міської ради  провів скайп-конференцію «В колі досвідчених освітян (з досвіду роботи)» за темою «Освітні фахівці об’єднуються заради змін». Педагоги різних категорій працювали на базі опорних закладів освітніх округів за напрямками:

-управлінці закладів освіти «Компетентний директор – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу»;

-заступники директорів з ВР, педагоги-організатори та голови батьківських комітетів «Окремі аспекти організації виховної роботи в навчальних закладах відповідно до концепції «Нова українська школа»;

-відповідальні за сайти закладів освіти «Формування інформаційно-освітнього простору закладу освіти».

Захід спрямований на забезпечення успішного переходу освітньої системи міста на новий тип гуманістично-інноваційної освіти. В процесі обміну досвідом роботи освітян були вироблені рекомендації з підвищення професійної компетентності педагогів та дидактико-технологічних складових сучасного освітнього процесу.

Використання нової технології проведення заходу on-line дає змогу раціонально використовувати робочий та не відчувати відстань між містами-супутниками великого Добропілля.


В Доброполье прошло методическое мероприятие «В кругу опытных педагогов»


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх