В Доброполье начался комплекс целевых профилактических мероприятий под условным названием «Перевозчик-зима»

Переглядів: 1157 0 25.11.2017 в 13:00:44 Новини району
В Доброполье начался комплекс целевых профилактических мероприятий под условным названием «Перевозчик-зима»

З 17 листопада до 17 грудня 2017 року, по всій Україні проводитиметься комплекс цільових заходів «Перевізник — зима», ініціатором яких є Департамент патрульної поліції. Заходи спрямовані на дотримання перевізниками вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів.

Основною метою таких заходів є посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів, запобігання виникненню надзвичайних подій під час здійснення таких перевезень та дотримання законодавства у зазначеній сфері.

Наголошуємо, що особливу увагу правоохоронці приділятимуть питанням підготовки автотранспорту, що здійснює перевезення пасажирів, до використання в осінньо-зимовий період (заміни шин на зимові, справність приладів обігріву скла та салону, організація передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв).

З цією метою співробітник сектору реагування патрульної поліції Добропільського відділення поліції проводитимуть інструктажі з перевізниками та водіями щодо неухильного дотримання вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів.

Водіїв транспортних засобів, які будуть порушувати правила дорожнього руху, правоохоронці будуть притягувати до адміністративної відповідальності та накладатимуть на водіїв штрафи.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх