Творчі таланти Добропілля: Іваник Наїля Фаридівна

Переглядів: 1108 0 02.04.2018 в 11:00:29 Творчість
Творчі таланти Добропілля: Іваник Наїля Фаридівна
Багата на таланти наша Добропільська земля!

Люди в нашому районі не тільки славляться своєю працею, а вміють вони і гарно проводити свій вільний від роботи час. Одні люблять співати, танцювати, інші - приділяють увагу тихому спокійному захопленню.
Сьогодні ми розповімо про Іваник Наїлю Фаридівну, яка займається виготовленням ляльок.

Іваник Наїля Фаридівна народилася 26 травня 1968 року у Киргизії. Після закінчення середньої школи вступила до Фрунзенського музично-педагогічного училища та отримала освіту вчителя початкових класів. У 1987 році Наїля разом з мамою Валентиною Іллівною переїхали на постійне місце проживання до села Ганнівка Добропільського району, де незабаром вийшла заміж та народила двох дітей – доньку та сина. Трудовий шлях розпочався з роботи методистом у районному будинку творчості, який на той час знаходився у селі Ганнівка. Ще з самого дитинства Наїля захоплювалася творчістю: в’язала, вишивала, виготовляла поробки з природнього матеріалу. З часом захоплення змінювалися, з’являлися нові види творчості. Наїля опанувала такі техніки, як квілінг та декупаж. Останім часом Наїля займається виготовленням ляльок у стилі тільда.

Tilda – це не просто назва іграшки, ім’я кукли, це бренд. А придумала ці іграшки дизайнер з Норвегії. Це дуже складна та кропітка робота, адже все треба пошити вміло та майстерно, щоб отримати дійсно неперевершений витвір мистецтва. Для їх пошиву використовуються виключно натуральні тканини, а також різноманітний декор – ґудзики, стрічки, мереживо. Роботи Наїлі неодноразово були представлені на виставках у центральній районній бібліотеці.
Зараз Наїля Фаридівна працює у дитячому садочку «Казка» міста Добропілля та навчає вихованців гарно малювати, виготовляти своїми руками подаруночки на свята рідним та шукати зерно творчості у повсякденному житті.


 

 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх