В Доброполье чествовали участников ликвидации последствий аварии на Чернобыльской АЭС

Переглядів: 1356 0 16.12.2015 в 07:25:21 Суспільство
В Доброполье чествовали участников ликвидации последствий аварии на Чернобыльской АЭС

   Традиційно 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

   В Добропіллі біля меморіалу пам’яті ліквідаторам Чорнобильської трагедії відбувся урочистий мітинг та покладання квітів. Делегації установ міста на чолі із заступником Добропільського міського голови Олексієм ГАЛИЦЬКИМ,  члени Добропільської міської Всеукраїнської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» вшанували пам'ять тих, хто не шкодуючи свого життя брав участь у ліквідації страшної аварії. На сьогоднішній день в Добропіллі проживають 256 учасників ліквідації аварії, 19 членів сімей загиблих воїнів та 33 дитини чорнобильців.

   Вітаючи усіх ліквідаторів з Днем вшанування їх подвигу, Олексій Анатолійович зазначив: «Саме завдячуючи вашій самовідданій праці у зоні зараження нині ми народжуємо дітей, працюємо, переживаємо радість і біль – маємо усе те, що зветься одним словом ЖИТТЯ! Низький вам за це уклін». Голова Добропільської міської Всеукраїнської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Володимир Іванович Гончаренко запропонував хвилиною мовчання вшанувати тих ліквідаторів, котрих вже немає поряд з нами: «Нехай земля буде вам пухом, пам'ять про вас завжди житиме в наших серцях».


Джерело: http://radadobropillya.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх