КП Добро проведе перерахунок платіжок за листопад та грудень

Переглядів: 2016 0 28.01.2021 в 07:30:47 Новини комунальних служб
КП Добро проведе перерахунок платіжок за листопад та грудень

Як ми вже повідомляли, з 1 січня 2021 року мешканці багатоквартирних будинків, в яких не встановлені лічильники тепла, будуть сплачувати за теплопостачання за зниженими тарифами. Про це повідомлялось на зборах представників громади, на яких була створена ініціативна група. Минулої п’ятниці у приміщенні КП Добро відбулась зустріч представників міської влади, депутатів та ініціативної групи з питання врегулювання тарифів на опалення. Представник КП Добро Катерина Кузьміна докладно розповіла про складові тарифу на опалення, чим розвіяла сумніви щодо його обґрунтованості.

Та не менше членів ініціативної групи турбувало питання про рахунки за попередні місяці, адже громадяни отримали космічні платіжки в 3-4 тис. грн. Заступник міського голови Дмитро Баранець відповів, що питання потребує ретельного вивчення в юридичній площині. І вже на наступному тижні буде надано відповідь.

У середу, 27 січня відповідь була надана – КП Добро проведе перерахунок платіжок за листопад та грудень. Про це було повідомлено на черговій зустрічі керівництва міста з громадою. Зустріч була доволі галасливою, адже ледь не кожен хотів виступити, доповідачів часто перебивали. Слід зазначити, що ситуацією навколо тарифів скористалися так звані активісти з сусідніх областей. У суботу біля будівлі виконкому відбувся мітинг, на якому блогерша з сумнівними політичними поглядами з Дніпропетровщини намагалася відчинити двері міськради, яка в суботу не працює, і вимагала виходу до неї керівництва міста. Такій поведінці здивувалися в інтернеті навіть опоненти міської влади, які вважають, що таким чином вже розпочалася передвиборча кампанія по довиборам до Верховної Ради по 50 округу.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх