Хто не знає Святителя Миколая?

Переглядів: 1068 0 21.12.2017 в 13:00:44 Новини району
Хто не знає Святителя Миколая?

Щороку приходить він в кожний дім з миром та подарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з'являється вночі й кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Святитель Миколай назавжди залишається з нами, в наших душах. 
Ось і вихованці Воскресної школи «Духовний цвіт» при храмі ікони Казанскої Божої Матері м. Білозерське разом зі свїими учителями й наставником настоятелем протоієреєм Юрієм Фещуком вже за традицією десятий рік поспіль на передодні свята Миколая завітали до дитячого реабілітаційного центру м. Добропілля. Веселою й насиченою виявилась ця зустріч. Діти підготувили літературно-музичну композицію про Великого Чудотворця: звучали вірші, пісні, цікаві факти з життя Святителя. Деякі пісні зал підхоплював із великим задоволенням. А потім вихованці центру продемонстрували свої номери художньої самодіятельності. 
На закінчення зустрічі учні Воскресної школи вручили кожній дитині з центру солодкі подарунки (мандарини, банани, цукерки та печиво), бо яке ж свято Миколая Чудотворця без сюрпризів. 
Теплою й душевною виявилась зустріч!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх