В Водянской школе №11 отпраздновали день Святого Николая

Переглядів: 1626 0 19.12.2015 в 08:50:12 Освіта
В Водянской школе №11 отпраздновали день Святого Николая

День Святого Миколая у школі

 

День Святого Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей Україні встановилася традиція писати Святому Миколаєві листа,  у якому дитина вказує, що хорошого та поганого вона вчинила протягом року і просити про подарунки.

Напередодні 19 грудня учні Водянської ЗОШ № 11 переповнені сподіваннями, намагаються бути особливо чемними, добрими та старанними. І ось очікувана мить…

Ще не згасла перша хвиля позитиву, як настав час зустрічі зі Святим Миколаєм.

Святкова зала вражає своєю неповторною чарівною красою, теплим затишком та з любов’ю створеним  святковим вбранням. Це результат творчого натхнення, старанності та небайдужості дорослих та малих Водянської ЗОШ № 11. Переповнений зал в очікуванні… Лунає чарівна музика. З перших звуків глядачі опиняються в атмосфері зимової казки.

            Дійство починається. Діти та дорослі стежили  за подіями, що відбувалися на сцені. Інтригуючий сюжет та щира гра юних артистів заворожили зал. Ангели, Чортенята, невгамовна Сорока, ексцентрична Баба Яга, Місяць і Зорі зустрічаються на шляху головних героїв Миколки і Оленки. І нарешті довгоочікувана зустріч зі Святим Миколаєм.

Бурхливими оплесками криками «Молодці!» реагували глядачі на запальні танці, емоційне декламування віршів, натхненне виконання пісень. Дитячої радості не було меж.

Діти розповідають Святому Миколаю про свої найзаповітніші мрії та бажання.

            Усі діти Водянської ЗОШ № 11

                   Хочуть тебе попрохати,

                   Щоб на нашій Україні

                   Жили всі в добрі і мирі,

                   Не лунали щоб гармати

                   І не гинули солдати,

                   Були щасливі всі діти

                   Щоб навчатись і радіти.

            До  вечора в школі лунали пісні, радісний сміх. Всіх переповнювала радість від зустрічі зі Святим Миколаєм – захисником та вірним другом дітей.

         А попереду Новорічна ялинка, веселі зимові канікули з Різдвяним вертепом, колядками, щедрівками, іграми, незабутніми враженнями. Щаслива зимова казка запрошує до себе всіх!

 

Тетяна Маленко

Педагог-організатор Водянської ЗОШ № 11


В Водянской школе №11 отпраздновали день Святого Николая


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх