Юная певица из Добропольского района стала победителем регионального этапа конкурса «Яркие дети Украины» + ФОТО

Переглядів: 1493 0 27.02.2018 в 11:00:44 Творчість
Юная певица из Добропольского района стала победителем регионального этапа конкурса «Яркие дети Украины» + ФОТО

24 лютого в місті Краматорськ відбувся грандіозний гала-концерт Східного регіонального етапу конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України». 30 учасників у віці від 6 до 15 років з Донеччини, Луганщини та Криму змагалися за перемогу.   

Від Добропільського району участь приймали двоє дівчат: Діана Живіляк  (Світлівська сільська рада) і Євгенія Рязанцева  (Святогорівська селищна рада).

Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі, зокрема поет і народний артист України Юрій Рибчинський, співак і народний артист України Тарас Петриненко, популярні вітчизняні виконавці Ілларія, Роман Руссу та Віра Кекелія. В якості журі на обласних етапах вже побували Ніна Матвієнко, Олег Собчук (СКАЙ), Alyosha, Антон Копитін, Світлана Тарабарова, Tayanna, Dilara, Руслан Квінта, Марина Одольська, Гусейн Абдуллаєв.

Розподіл призових місць проходив по трьом областям - Донеччина, Луганщина і Крим. Всі учасники отримали дипломи та подарунки.

За рішенням зіркового журі серед представників Донецького краю І місце отримала добропільчанка Євгенія Рязанцева.

Тепер призери конкурсу змагатимуться за участь у світовому фестивалі "SanremoJunior-2018"  16 березня 2018 року в Києві у Палаці Україна .


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх