Якісні дороги у Добропіллі - міф чи реальність?

Переглядів: 974 0 26.09.2020 в 07:30:34 Новини району
Якісні дороги у Добропіллі - міф чи реальність?

Проблема поганих доріг існує в Україні вже багато років. Більшість з відремонтованих автошляхів швидко приходять в непридатність через неякісне покриття та неправильну техніку укладання асфальту.

Добропілля не є виключенням - кілька років тому у місті замінили покриття на головних вулицях - Першотравневій та проспекті Перемоги та відремонтували кілька міжквартальних доріг. Проте, через відсутність об'їзної дороги по вулиці Східній містом постійно курсує важкий вантажний транспорт, який, крім небезпеки виникнення ДТП, псує дорожнє покриття і погіршує екологічну ситуацію в міській межі.

Місцеві мешканці чекають на ремонт об’їзної траси вже понад 20 років. У 2016-му добропільські активісти намагалися вплинути на ситуацію та запропонували місцевій владі проект з реконструкції вулиці Східної, проте з’ясувалося, що місту належить тільки два її кілометри з п’яти. Три кілометри занедбаної дороги навіть не мають балансоутримувача. Проект не реалізували. Але чи активісти мають перейматися питаннями логістики?

Окремої уваги потребують деякі міжквартальні дороги, зокрема, вулиця Івана Франка, а також всі дороги селища Жданівське, які знайомі кожному жителю Добропілля. Ситуація стає все гірше з кожним роком, а взимку водії взагалі відмовляються їхати в цей район, боячись бездоріжжя. Єдиний автобус, який курсує до селища, теж не завжди проїжджає через льодові кучугури і люди змушені йти додому пішки.

І це тільки верхівка “айсбергу”, адже територія майбутньої Добропільської ОТГ охоплює кілька населених пунктів, у яких ситуація ще гірша, ніж у нашому місті. Тож скільки часу потрібно, щоб місцеві водії та пішоходи спокійно переміщалися вулицями?

Добропілля, як і інші міста України, вимагає суттєвих змін в транспортній інфраструктурі. Але звернути на це увагу та якісно проробити проблему можна тільки спільними зусиллями. Ми не хочемо чекати змін - ми налаштовані діяти.


Якісні дороги у Добропіллі - міф чи реальність?


Якісні дороги у Добропіллі - міф чи реальність?


Джерело: ГОЛОС. Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх