Мешканцям Добропiлля нагадали, як зручно та швидко сплатити за світло в період карантину

Переглядів: 1079 0 18.04.2020 в 09:30:49 Новини комунальних служб
Мешканцям Добропiлля нагадали, як зручно та швидко сплатити за світло в період карантину

Відсутність регулярної оплати за електроенергію стане причиною накопичення заборгованості. Це, в свою чергу, може призвести до незапланованих витрат у подальшому, коли доведеться розраховуватися одразу за декілька місяців. Щоб заощадити кошти, електропостачальник YASNO закликає мешканців Донецької області у період карантину оплачувати комунальні послуги у визначені законодавством строки – до 20 числа кожного місяця, що дасть змогу ретельніше планувати свій бюджет.

Внести оплату за світло можна зі свого комп’ютера чи смартфону, навіть не виходячи з дому:

  • через Особистий кабінет на сайті YASNO;
  • інтернет-банкінг чи платіжні системи (IPay, PayHub, Portmone та ін.);
  • через viber-рахунок, що надсилається клієнтам, які не розрахувалися у інший спосіб;
  • відсканувавши QR-код з платіжки за світло: після сканування відкриється сторінка сервісу PayHub з актуальними особистими даними і сумою до сплати – залишиться лише ввести дані платіжної карти й натиснути «Сплатити».

Усі варіанти платежів є швидкими та надійними. Кожен клієнт YASNO може не лише скористатися ними особисто, а й допомогти з оплатою менш досвідченим інтернет-користувачам – літнім рідним, друзям, сусідам.   

«Ми вдячні жителям області, які вчасно сплачують за електроенергію. YASNO, у свою чергу, дотримується всіх норм, встановлених державою, щодо надання послуг з електропостачання в період карантину. Ми створили усі умови, щоб наші клієнти залишалися вдома та отримували якісний сервіс дистанційно», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

Нагадуємо, на період карантину енергоофіси YASNO призупинили очний прийом клієнтів, але продовжують надавати послуги та консультації за додатковими номерами телефонів та e-mail адресами, вказаними на сайті: https://yasno.com.ua/news/b2c_news/remote_service_b2c.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх