Городской голова поздравил жителей Доброполья с Днем Соборности и Свободы Украины

Переглядів: 1287 0 21.01.2015 в 15:55:41 Новини місцевої влади
Городской голова поздравил жителей Доброполья с Днем Соборности и Свободы Украины

Шановні добропільці! 

   Від усього серця вітаю Вас з великим державним святом – Днем Соборності та Свободи України!

   Щороку ми відзначаємо цю дату як символ єднання нашого великого народу: 22 січня 1919 року в Києві, на Софійській площі було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

   Святкування Дня Соборності та Свободи України нагадує нам, що Україна нероздільна, що у нас - єдина держава, і ми - єдиний народ!

   Прагнення об'єднати українські території в одній державі завжди керувало вчинками і помислами кращих синів і дочок України. Трагічні події, які відбуваються сьогодні в країні, зачіпають серце кожного українця. Доля України залежить від кожного з нас! І тільки віра, честь і мужність всього народу здатні захистити свободу нашої держави у важкий час випробувань. Лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – розбудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, забезпечення добробуту нинішніх і наступних поколінь українців.

   Нехай у наших серцях завжди житиме бажання допомогти один одному, щоб наші діти жили в мирній країні, де ненависть ніколи не породить насильство.

   Нехай і в Україні, і в нашому місті, і в кожній родині панують мир і спокій!

Зі святом!

З найкращими вітаннями,
міський голова Віктор Дерипаска


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



Наверх