Добропольские правоохранители разоблачили трех любителей наркотиков

Переглядів: 983 0 25.03.2019 в 09:30:38 Новини поліції
Добропольские правоохранители разоблачили трех любителей наркотиков

Мешканці Добропілля та Білозерська мали при собі шприці з опієм ацетильованим. Виявлені наркотики поліцейські відправили на експертизу, а відносно їх зберігачів відкрили кримінальні провадження.
Так, в ході профілактичного відпрацювання в м.Добропілля поліцейські зупинили місцевого мешканця, в кишені куртки якого був знайдений шприц з речовиною, схожою на наркотичну. 37-річний чоловік пояснив, що знайшов його і залишив собі для подальшого самостійного вживання.
Аналогічне пояснення дали правоохоронцям 42 та 44-річні жительки м. Білозерська. Так, зупинені для перевірки документів перехожі зізналися, що мають при собі наркотичну речовину. Обидва жінки розповіли, що вже не вперше притягувались до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.
Виявлені та вилучені наркотики відправлені на експертизу.
За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх