Добропольские правоохранители изъяли у местного жителя пистолет «Макарова»

Переглядів: 1441 0 23.02.2017 в 13:30:51 Новини поліції
Добропольские правоохранители изъяли у местного жителя пистолет «Макарова»

Оперативники Добропільського відділення поліції затримали 28-річного місцевого жителя, у якого виявили та вилучили пістолет марки «ПМ» зі знищеним серійним номером. Наразі поліцейські з'ясовують походження зброї та мету її зберігання. Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Під час комплексного відпрацювання міста оперативники Добропільського відділення поліції отримали інформацію про те, що один із місцевих мешканців незаконно зберігає при собі вогнепальну зброю.

Аби перевірити інформацію правоохоронці відразу відправились на пошуки підозрюваного. Поліцейські швидко розшукали 28-річного молодика та провели поверхневий огляд його речей, під час якого в кишені у чоловіка виявили та вилучили "ПМ" (пістолет «Макарова») зі знищеним серійним номером та магазином до нього.

Власник пістолету так і не зміг пояснити звідки в нього зброя та навіщо він носив її при собі.

Зброю правоохоронці вилучили та направили на експертизу. Спеціалісти перевірять наскільки вона справна, і чи не являється знаряддям раніше скоєних злочинів, а також з’ясують джерело її походження.

Відносно чоловіка відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, за що передбачено до 7 років позбавлення волі.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх