Добропольские педагоги победили в областном конкурсе

Переглядів: 1631 0 21.06.2017 в 14:00:49 Освіта
Добропольские педагоги победили в областном конкурсе

Україна переживає часи стрімких змін, іде перезавантаження системи освіти, зокрема початкової. В нашій країні, як і в усьому світі, набирає ваги так зване покоління Y, або “діти тисячоліття”, які народилися між 1990 і 2000 роками. Їхні погляди, спосіб життя кардинально відрізняються від старших поколінь. Досить поглянути на організацію офісів провідних технологічних корпорацій, щоб зрозуміти, на що орієнтується креативний клас, який визначає обличчя сучасної економіки. Для них немає чіткого розмежування між роботою, навчанням і відпочинком. Робота не обов’язково має бути серйозною і нудною. Життя для них – це постійне творення, гармонія між зароблянням коштів, пізнанням нового, самовдосконаленням, грою та розвагою. На підході покоління Z. Сучасні діти значно відрізняються від попередніх поколінь. Вони не обов’язково будуть поділяти погляди старших. Яке життя оберуть сьогоднішні першокласники? Якою б не була відповідь, маємо запропонувати майбутнім поколінням українців школу, яка буде для них сучасною.

Саме з цією метою Донецьким облІППО була організована Web-вітрина «Інновації у роботі з першокласниками», яка  проводилася у трьох номінаціях:

1)Краща презентація «Інновації у роботі з першокласниками»;

2)Відео-огляд «Інновації у роботі з першокласниками на уроках»;

3)Відео-огляд «Інновації у роботі з першокласниками під час проведення позаурочних заходів». 

До участі у Web-вітрині було надіслано 232 роботи освітян з усієї області. Серед них були й матеріали з досвіду роботи 15 педагогів нашого міста, які гідно представили освітянську спільноту вчителів початкових класів Добропільщини.

Переможцями  обласної Web-вітрини «Інновації у роботі з першокласниками» стали 3 педагоги:

-у номінації «Краща презентація «Інновації у роботі з першокласниками»

Арєфіна Олена Євгенівна, Добропільський навчально-виховний комплекс "Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів - дошкільний навчальний заклад";

-у номінації «Відео-огляд «Інновації у роботі з першокласниками на уроках» 

Бабаніна Світлана Валентинівна, Добропільський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 4 з поглибленим вивченням окремих предметів – дошкільний навчальний заклад»;

Дудушко Тетяна Іванівна, Добропільський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 4 з поглибленим вивченням окремих предметів – дошкільний навчальний заклад».

Сертифікатами учасників Web-вітрини «Інновації у роботі з першокласниками» відзначені роботи 4 вчителів початкових класів: 

-у номінації «Краща презентація «Інновації у роботі з першокласниками» 

Шевченко Інна Юріївна, Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей 

-у номінації «Відео-огляд «Інновації у роботі з першокласниками на уроках»

Гарбуз Людмила Миколаївна, Білозерська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18;

Зіняр Оксана Вікторівна, Білозерська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 ;

-у номінації «Відео-огляд «Інновації у роботі з першокласниками під час проведення позаурочних заходів»

Деменко Олена Михайлівна, Новодонецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №16.

Матеріали переможців будуть представлені на ІIІ Конгресі освітян Донеччини «Освіта Донеччини: національний та європейський вектори розвитку», увійдуть до електронного кейсу «Інновації у роботі з першокласниками»  та будуть розміщені на сайті облІППО.

Вітаємо переможців та учасників обласної Web-вітрини. Бажаємо творчого натхнення  та високих досягнень на педагогічній ниві.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх