Добропольские дети-сироты отправились на оздоровление в "Изумрудный город"

Переглядів: 1927 0 16.07.2017 в 11:00:06 Суспільство
Добропольские дети-сироты отправились на оздоровление в

Літній період – це унікальна можливість для укріплення здоров’я дітей, а також формування у них необхідних навичок безпечної поведінки на природі. За підтримки департаменту освіти та науки облдержадміністрації 14 липня діти - сироти, діти позбавлені батьківського піклування, та діти які опинились в складних життєвих обставинах, поїхали до санаторно-оздоровчого центра соціальної реабілітації "Смарагдове місто" в м. Святогірськ.

22 дитини з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Добропільської міської ради будуть відпочивати та оздоровлюватись протягом 21 дня.

На базі Центру створена методична лабораторія для проведення досліджень щодо вдосконалення регіональної освітньо-реабілітаційної системи для дітей пільгових категорій, проведення попереджувальних експериментів з різних аспектів комплексної реабілітації, науково-методичного супроводу, адаптації і соціалізації дітей з індивідуальними потребами. До послуг дітей п'ять упорядкованих корпусів з чудовими побутовими умовами, медичний корпус з хорошим діагностичним обладнанням, будинок побуту та перукарні, швейна та взуттєва майстерні.

Щомісяця близько 500 дівчаток і хлопчиків з дитячих будинків та шкіл-інтернатів Донецької області потрапляють в казку. Казку, де збуваються їхні мрії про домашній затишок і життя, зігріте любов'ю і добротою.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх