Добропольская городская детско-юношеская организация «Мечта» снова набирает обороты

Переглядів: 1806 0 30.08.2015 в 05:52:11 Творчість
Добропольская городская детско-юношеская организация «Мечта» снова набирает обороты

Літо вже добігає кінця,

Знову для нового шляху налаштовані наші серця!

Променистим сонцем зігріті,

Озадачені дорослі і діти:

У теринах реалій нам би не розгубитись,

До пошуку сенсу буття воліємо долучитись.

Нехай згуртовує нас сила єднання.

Наснаги, натхнення, підйомів долання!

Нехай успішними у новому 2015-2016 будуть наші дороги!

Ваговитими зернами справ

У пустелі байдужості нехай проростуть перемоги!

 Кінець серпня – це новий початок. Початок остаточного визначення перспектив та стратегії їх досягнення. Саме задля такої мети 27 серпня збиралася доросла палата педагогів-координаторів діяльності Добропільської міської дитячо-юнацької організації «Мрія». Напрямки діяльності та справи були окреслені ще на весні, під час зустрічі у своєрідному дискусійному колі однодумців визначалися ефективні шляхи реалізації запланованого.

 Анонос-перегляд відеозвітів за результатами комплексної програми «Самоврядування – сенс до соціалізації особистості» (2015-2016 н.р.) дав можливість відзначити позитивні риси розвитку дитячих організацій міста слугував майстер-класом для тих, хто опановує найсучасніші комп’ютерні можливості інформаційного висвітлення діяльності. У ході зустрічі також уточнювалися аспекти реалізації проектів, що стали переможцями у ході міського конкурсу «Лідер року – 2015». 2015-2016 навчальний рік – це рік системного удосконалення національно-патріотичного виховання, формування людських гідностей юного громадянина України. Тому зміст та сенс нових проектів Добропільської «Мрії» відповідає сучасним вимогам Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді (Додаток до наказу МО і науки України від 16.06.2015 № 641).

   Ще однією із родзинок зустрічі була презентація сайту Добропільської міської дитячо-юнацької організації «Мрія», як інструменту для об’єднання та співпраці усіх осередків учнівського самоврядування міста, створення єдиного інформаційного простору та повноформатного спілкування.

 Проект «Сайт «Мрії» - дзеркало її діяльності» запрацював. Очікуємо активізації партнерів до співпраці. Будемо раді визначити, що разом з нами цікаво, драйвові, корисно. Чекаємо на свіжі актуальні новини, коментарі, відгуки та пропозиції.

         З повагою, Валентина Верещагіна,

методист ЦДЮТ, координатор

Добропільської міської дитячо-юнацької

організації «Мрія»

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх