Добропольчане получили ответ на петицию по возобновлению ж/д сообщения с Покровском

Переглядів: 1761 0 17.07.2019 в 10:30:06 Новини місцевої влади
Добропольчане получили ответ на петицию по возобновлению ж/д сообщения с Покровском

Відповідь Покровського міського голови на електронну петицію № 125 «Реанімація пасажирського руху залізницею Покровськ – Добропілля - Дубове»

Покровська міська рада на петицію про реанімацію пасажирського руху залізницею Покровськ – Добропілля - Дубове повідомляє наступне:

З метою вирішення вище зазначеного питання Покровська міська рада звернулася письмово до в.о. начальника регіональної філії «Донецька залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» Носулько О.О. та Прем’єр – Міністра України Гройсмана В. Б., а також до Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання Міністерства інфраструктури України.

Після опрацювання питання вище зазначені установи надали відповідь, що з 2007 року курсування приміських дизель-поїздів на дільниці Покровськ – Добропілля – Легендарна- Дубове було відмінено.

За наявною інформацією технічного паспорту служби колії регіональної філії «Донецька залізниця» ділянка одноколійна, рейки вкладені у 1957 році, непридатність дерев’яних шпал складає 60%, дефектність скріплення більше ніж 30%, дільниця має прострочений термін капітального ремонту колії.

Для відновлення руху поїздів необхідно виконати ряд ремонтно-колійних робіт також робіт для функціонування пристроїв зв’язку та прокладання кабелю СЦБ.

З огляду на зазначене, відновлення руху дільниці Покровськ-Добропілля-Легендарна-Дубове на разі передчасне.

З повагою міський голова Р. Требушкін


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх