Добропольские полицейские задержали мужчину, который расплачивался сувенирными банкнотами

Переглядів: 1212 0 05.10.2018 в 13:00:53 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали мужчину, который расплачивался сувенирными банкнотами

37-річний чоловік, на рахунку в якого вже є не одна судимість за майнові злочини та зберігання наркотиків, вигадав для себе нову схему «заробітку». Він на місцевих ринках Добропілля та Білозерського розраховувався із продавцями сувенірними банкнотами. Загалом на рахунку затриманого зловмисника більше п’яти подібних епізодів.

До чергової частини Добропільського відділення поліції майже одночасно звернулося двоє мешканців м.Білозерське із аналогічними заявами – обидва потерпілих жалілися на невідомого чоловіка, який купив у них товари, однак розрахувався сувенірними грошима. Постраждалі детально описали зовнішність шахрая і вже через кілька годин правоохоронці його затримали.

Ним виявився вже добре знайомий співробітникам поліції 37-річний мешканець Добропілля, який вже вчиняв подібні шахрайські дії. Відносно нього були порушені три кримінальні провадження за вчинення шахрайства і наразі ці справи розглядаються в суді. Однак, це не вплинуло на правопорушника і він продовжував використовувати свою шахрайську схему.

Правоохоронці також встановили, що зловмисник, днем раніше так само ошукав і пенсіонерку з Білозерського.

Наразі фальшиві гроші вилучені в якості речових доказів.

За даними фактами слідчими Добропільського відділення поліції відкриті кримінальні провадження за ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 3-х років обмеження волі.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх