Добропольчане победили в областном конкурсе «Молодая Семья года 2018» + ФОТО

Переглядів: 1328 0 15.12.2018 в 10:30:39 Суспільство
Добропольчане победили в областном конкурсе «Молодая Семья года 2018» + ФОТО

14 грудня в місті Покровськ відбувся обласний конкурс «Молода родина року». В конкурсі взяли участь сім’ї з Добропілля, Покровська, Авдіївки, Торецька та Великої Новосілки.

Конкурсна програма включала в себе презентацію, відео про сім’ю, творчий номер та освідчення у коханні.  Учасники дуже хвилювались, адже в повсякденному житті їм рідко доводиться стояти на сцені – їх професійна діяльність пов’язана з викладанням, промисловістю, бізнесом, службою в армії. Та всі виступи були варті уваги, за ними чітко простежувалась велика робота і значна підготовка.

Наше місто представляла родина Михалко – Поліна, Олександр та їх донечка Дар’я. Поліна та Саша працюють в НВК №4, вона – психолог, він – учитель фізичної культури та тренер з боксу Добропільської ДЮСШ.

Виступ добропільської родини вразив своєю многогранністю: жартівливий танець, глибока презентація та зворушливе зізнання в коханні просто не могли залишити глядачів байдужими. А потужна підтримка вболівальників – працівників міської ради та колег-освітян – приголомшила весь зал і додала впевненості нашій родині Михалко.

Тож ніхто не здивувався, коли журі оголосило переможців. Добропільська сім’я посіла перше місце, отримала цінні призи від Донецької облдержадміністрації і Добропільського міського голови Андрія Аксьонова та стала «Молодою родиною року 2018»!

mol rod1

mol rod2

mol rod3

mol rod4

mol rod5

mol rod6

mol rod8

mol rod gl1


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх