«Дядя побил маму и меня». Как 11-летняя девочка из Доброполья искала спасения

Переглядів: 2675 0 15.11.2017 в 15:00:16 Новини поліції
«Дядя побил маму и меня». Как 11-летняя девочка из Доброполья искала спасения

У Добропіллі дві подружки прийшли додому до однієї з них та побачили, як мама плаче, а по квартирі ходить п’яний «дядя». Донька скривдженої жінки попросила чоловіка піти, натомість, він розлютився, схопив хазяйку та її доньку і повів до кімнати.

«І тоді він вдарив маму і мене. Прям душив. У мене все обличчя подряпане», - щосекунди зриваючись на плач, розповіла співробітниці колл-центру школярка. Після того, що трапилося, вона вибігла подалі від небезпеки, однак не замовчала насильство, а повідомила про випадок до поліції.

Поки на місце конфлікту їхав наряд поліції, співрозмовниця розповіла, що дядя Вова часто свариться з мамою, потім йде, а далі…повертається і кидає каміння у вікна, спить під дверима або виламує їх. Цього разу вони з господаркою випили разом, і між ними спалахнув конфлікт.

14 хвилин оператор розмовляла з дівчиною, яка потроху заспокоювалась. Поки тривала бесіда, дебошир пішов. Поліцейські відібрали пояснення, однак жінка від написання заяви відмовилася.

Всього з початку року на лінію поліції Донеччини надійшло більше 2, 5 тисяч повідомлень від найменшої категорії громадян. Такий показник – це рівень довіри малечі до людини в погонах, адже порятунку від біди вони шукають не в чужих стінах чи на вулиці, а від людей, чиє головне покликання – служити та захищати.

23% від усіх прийнятих від неповнолітніх викликів стосувалися сімейних конфліктів.

Поліцейські нагадають, що повідомити про правопорушення або покликати на допомогу можна, використовуючи також мобільний додаток «102». Лише один дотик до кнопки екстренної допомоги дозволить викликати наряд поліції.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх