Белозерская учительница приняла участие в областном конкурсе

Переглядів: 1838 0 27.05.2017 в 14:00:05 Освіта
Белозерская учительница приняла участие в областном конкурсе

24 травня 2017 року напередодні Дня філолога у м. Слов’янську відбувся фінальний етап І Обласного методичного параду «Окрилений філолог». Він був ініційований відділом української мови та літератури Донецького обласного ІППО. Темою Параду 2017 року було визначено «Інтеграцію українознавства в уроки української мови та літератури». 

Із 20 конкурсантів на фінальний етап біли запрошені 9 філологів. Честь представляти наше місто випала Рєзнік Оксані Миколаївні, учителю української мови та літератури Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18. У відбірковому (заочному) етапі цього заходу вона представила на розгляд оргкомітету самопрезентацію «Мої крила», опис авторської методичної знахідки «Непізнаний методичний об’єкт», розробку фрагмента уроку під методичним гаслом «Обійняти небо».

 Під час основної частини Параду окрилені творчістю молоді філологи продемонстрували, як методична знахідка учасника, висвітлена в «Непізнаному методичному об’єкті», може бути реалізована при викладанні в школі однієї із запропонованих тем саме через інтеграцію українознавчого компонента.

Рєзнік Оксана Миколаївна поділилася досвідом, як може філолог використовувати кейс-метод на уроках літератури з метою формування патріота України.

Урок – це творчість. А творчість – це свобода. Свобода творчості з учнями. А учні окриляють вчителя. Хочеться, щоб більше наших перспективних вчителів розправили крила, занурилися в творчість, піднімалися над буденністю та захоплювали учнів. 

 Користуючись нагодою, хотілося б привітати усіх філологів з Днем філолога!  Щиро бажаємо успішного польоту Вам, творчі колеги, у мирному безкрайому небі!


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх