70-та річниця з дня початку Великої Вітчизняної війни

Переглядів: 1383 0 22.06.2011 в 13:16:41 Новини району
70-та річниця з дня початку Великої Вітчизняної війни
Сьогодні, 22  червня,  в  День  Скорботи і вшанування пам’яті жертв Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, в районі відбуваються заходи, присвячені цій даті.
В залі засідань райдержадміністрації колектив райдержадміністрації та районної ради Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих в роки війни.
Сектором з питань внутрішньої політики (І. Дяк) спільно з  архівним відділом райдержадміністрації (Л. Барлет) організовано виставку фото та архівних матеріалів, присвячених темі Великої Вітчизняної війни.
В с. Новогришино Добропільської сільської ради відбулося урочисте відкриття реконструйованого пам’ятника загиблим  в січні 1942 року більш ніж 240 кавалеристів. Відкрили пам’ятник голова райдержадміністрації Ю.Середа, заступник голови районної ради, лідер районної організації ПР  В. Карнаушенко та сільський голова Ю. Кравченко. Були присутніми на відкритті  ветерани Великої Вітчизняної війни, районні та сільські депутати, керівники бюджетних установ та сільськогосподарських господарств, громада села.
Мітинги-реквієми з покладанням квітів відбулися на території всіх сільських, селищної рад, біля кожного пам’ятника загиблим воїнам.
 В цей день приспущені Державні Прапори із чорними стрічками на всіх будинках та  спорудах органів державної влади, державних установ, підприємств і організацій району.
 Ввечері, о 19.00 в усіх центральних населених пунктах району  відбудеться акція «Запали свічку».

Источник:  http://dobrrda.gov.ua   


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх