В Доброполье ведется подготовка к празднованию 200-летия со дня рождения Тараса Шевченко

Переглядів: 1281 0 18.01.2014 в 23:15:10 Суспільство
В Доброполье ведется подготовка к празднованию 200-летия со дня рождения Тараса Шевченко
   На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо належної підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка 16 січня 2014 року відбулося засідання ради директорів закладів культури Добропілля, яку очолили заступник міського голови Михайло МАСЛЮКОВ та начальник відділу культури і туризму  Добропільської міської ради Людмила БІЛОУС.

   Людмила Миколаївна підвела підсумки роботи закладів культури міста щодо виконання Указу Президента України Віктора Януковича «Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка» від 11 квітня 2012 року за № 257/2012. Вона  відзначила активну роботу бібліотек  Централізованої бібліотечної системи,  а саме  колектив методико-бібліографічного відділу ЦБС за організацію бібліотечних працівників до участі в обласному конкурсі дитячої творчості «Шануймо слово Кобзаря», який пройшов в бібліотеках міста з квітня по вересень 2013 року.
загрузка...
   Директор Добропільської міської ЦБС Олена ЛАДЧЕНКО оголосила план заходів бібліотек міста щодо відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, серед яких:

- Участь бібліотек у Всеукраїнському фотоконкурсі «Мap-Ukraine Шевченкіана»;

- Організація та проведення книжкових та фотовиставок з популяризації життя та творчості Т.Г.Шевченка;

- Проведення Шевченківського тижня в рамках якого: Шевченківські читання «Ми Шевченка славить будемо і ніколи не забудемо», літературно-музична вітальня «Шлях до Кобзаря», мультимедійна презентація «У колі Шевченкових друзів» та інші.

- Підтримка інтеграції діяльності різних освітніх і культурних установ міста у рамках освітнього округу щодо організації та проведення заходів щодо вшанування великого Кобзаря.,


   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх