У Добропiллi відбулися установчі збори нового складу Громадської ради: пiдсумки

Переглядів: 1155 0 15.03.2021 в 09:30:46 Новини району
У Добропiллi відбулися установчі збори нового складу Громадської ради: пiдсумки

Згідно регламенту, склад ради становить 25 учасників, однак було подано майже на десять заяв більше. Тому треба було «відсіяти» деяких кандидатів. Під скорочення потрапили представники вугільних профспілок та ОСББ, оскільки вони подали надмірну кількість заяв. Це викликало жваве обговорення, іноді здавалося, що збори затягнуться надовго, а таке, наприклад, відбувалося в сусідніх містах, коли майбутні члени рад засідали з ранку до вечора.

Після цього відбулися вибори голови та його заступника. На посаду голови були запропоновані кандидатури Геннадія Романенка (Добропільська міська рада ветеранів Афганістану) та Володимира Ороса (Добропільський центр молоді Добро). Після обговорення їх кандидатур відбулося таємне голосування, за підсумками якого перемогу отримав Романенко (16 голосів), у його опонента 9.

На посаду заступника новообраний голова запропонував Володимира Митрофанова (Міський комітет Товариства сприянню оборони України) , та присутні запропонували того ж таки Ороса, для підтримки балансу. Під час відкритого голосування перевагу отримав Орос. Та знову запропонували провести таємне волевиявлення, перемога дісталася Митрофанову. Це викликало обурення частини членів Громадської ради та заяви про те, що міська влада «просунула» своїх.

Тому можна передбачити, що засідання ради будуть бурхливими та напруженими, хоча Геннадій Романенко і заявив про те, що треба працювати на загальну справу, розвиток міста.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх