Жительці Добропільського району виповнилося 102 роки

Переглядів: 1635 0 08.06.2020 в 08:30:59 Суспільство
Жительці Добропільського району виповнилося 102 роки

Добропільська земля має багато талановитих дочок та синів, неординарних особистостей, які ведуть інших за собою на добрі справи, здійснюють професійні відкриття, сприяють культурному і науковому розвитку суспільства. Серед таких людей ми з гордістю називаємо ім’я Мамонової Олександри Іванівни. І сьогодні їй виповнилося 102 роки!

Уродженка села Завидо-Кудашеве, що Добропільського району, Олександра Іванівна виросла в багатодітній родині. Її дитинство не було легким. Батько помер під час епідемії тифу, коли їй було лише 1.5 роки. Мати залишилася одна із 7 дітьми. Та не зважаючи на всі труднощі, Олександра Іванівна здобула і середню освіту і вищу педагогічну.

За крихкими плечима цієї жінки 38 років невтомної і кропіткої праці, викладацької діяльності та сотні вдячних випускників. Оточуючі завжди захоплювалися її душевними силами, енергією, знаннями та вміннями.

Наше місто пишається такими людьми, поважає та піклується. З 2015 року до Олександри Іванівни приходять соціальні працівники територіального центру соціального обслуговування м. Добропілля. І навіть їм стають в нагоді її мудрі поради та багатий життєвий досвід.

Сьогодні ж до іменинниці зі словами шани та вдячності завітали заступник міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ та голова Ради ветеранів Микола ШВЕД. Для них фото з легендою Добропілля – то справжня честь.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх