Зразковий театр народної пісні "Берегиня" став володарем Гран-Прі фестивалю! + ФОТО

Переглядів: 1232 0 14.01.2022 в 07:30:06 Заходи культури
Зразковий театр народної пісні

Чи вірите ви у казку? Якщо так, то це повинна бути тільки Різдвяна казка на Буковині.

У підніжжя Карпат на березі річки Черемош, розташувалось невеличке містечко Вижниця, де робили свої перші кроки Назарій Яремчук, Софія Ротару, Володимир Івасюк, зібрались учасники 13 Міжнародного фестивалю "Українське Різдво", серед яких були учні та викладачі музичної школи N1. Дорослі і діти відразу поринули у світ казкових пригод, атмосферу свята і тепла, творчості та зимових розваг у найкращій компанії друзів.

Учасники зразкового театру народної пісні "Берегиня" підкорили журі виконанням старовинних колядок, неймовірно вразили своєю Колядою глядачів не тільки на конкурсі, а й на фестивалях "Велика Коляда у найменшому місті" на міській площі, на "Коляда-фест" у Національному парку м.Берегомет, куди були запрошені адміністрацією міста.

Пісня "Мамини рушники" у виконанні автора-виконавця Світлани Каширської долинула до душі кожного, викликавши сльозинки на очах.

Солістки Ратушникова Єлизавета та Корольова Валентина своїм щирим автентичним співом нагадали, що він існує, справжній степовий розспів Донеччини.

Результатом виступу колективу та солістів стали найвищі нагороди: Світлана Каширська, Єлизавета Ратушникова, Валентина Корольова стали лауреатами першої премії в своїх вікових категоріях.

Апофеозом "Українського Різдва" стало яскраве колядування "Берегині" в родинах мешканців Вижниці та феєрична поїздка на гірськолижний курорт Мигове.


Зразковий театр народної пісні


Зразковий театр народної пісні


Зразковий театр народної пісні


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх