Мешканців Добропілля запрошують долучитись до команди волонтерів для дослідження повітря (опрос)

Переглядів: 989 0 30.11.2021 в 10:30:31 Суспільство
Мешканців Добропілля запрошують долучитись до команди волонтерів для дослідження повітря (опрос)

Шановні друзі! Дуже раді сповістити, що станції для моніторингу стану повітря в місті Добропілля вже прямують до нас! Зовсім скоро матимемо змогу більш якісно дослідити, чим ми дихаємо.

Чекаємо на приїзд експерта, який допоможе навчитись користуватись приладами, проведе глибокий аналіз зі своєю командою супер-експертів та надалі презентує результати нам зі своїми рекомендаціями. Круто, так?

ВАЖЛИВО! Допоможіть визначитись із локаціями, де ми перевірятимемо повітря. До кінця тижня (до 5.12) є час долучитися до команди волонтерів, що будуть навчатися досліджувати екологію, та вирішити, де будуть встановлені 4 стаціонарні станції, що збиратимуть інформацію про повітря.

Буде, як мінімум, інформативно та пізнавально! Заміри допоможуть нам зрозуміти, де є проблеми та велике запилення в місті та спробувати налагодити діалог із місцевою владою для ефективного та швидкого розв'язання проблем. Заповнюйте малесеньку гугл-форму та долучайтесь до компанії!

Або пишіть у приватні повідомлення

Проєкт Дослідження екології Добропільської громади виконується в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції.


Джерело: Добропільський центр молоді ДОБРО


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх