Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради інформує: знову про субсидії - кому відмовлять

Переглядів: 1134 0 08.07.2021 в 07:30:24 Новини місцевої влади
Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради інформує: знову про субсидії - кому відмовлять

Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради інформує, що Міністерство фінансів України здійснює верифікацію та моніторинг державних виплат відповідно до Закону України від 3 грудня 2019 року № 324-ІХ «Про верифікацію та моніторинг державних виплат» (далі – Закон) та інших нормативно-правових актів Уряду.

Законом визначено правові та організаційні засади здійснення верифікації та моніторингу державних виплат в Україні.

Метою Закону є підвищення адресності державних виплат, сприяння розбудові системи соціального забезпечення, а також забезпечення ефективного використання бюджетних коштів.

До державних виплат, які підлягають верифікації згідно цього Закону, відносяться пенсії, допомоги, пільги, субсидії, соціальні стипендії, інші виплати, що здійснюються за рахунок коштів державного, місцевих бюджетів, фондів загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування.

Міністерством фінансів України було надано дані про наявність у отримувачів житлової субсидії депозитів на суму понад 100 тис грн., та здійснення купівлі на суму понад 50 тис. грн. Житлова субсидія на неопалювальний період таким домогосподарствам не призначена.

Консультації за телефоном: (06277) 2-80-59.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх