Зима буде теплою: шахтарі Білозерської добули за місяць понад 100 тисяч тон вугілля

Переглядів: 1153 0 02.11.2019 в 10:30:09 Новини підприємств
Зима буде теплою: шахтарі Білозерської добули за місяць понад 100 тисяч тон вугілля

Понад 100 тисяч тон вугілля видобули в жовтні з 2-й південної лави гірники дільниці №2 шахти Білозерська однойменного шахтоуправління. Це вагомий внесок в енергонезалежність України і один з кращих показників серед шахт ДТЕК Енерго по місячному обсягу видобутку з однієї лави.

Другу південну лаву пласта ℓ8 гірники відпрацьовують з початку серпня поточного року. Щоб вона запрацювала ДТЕК інвестував понад 24 млн грн. За ці гроші зробили ремонт механізованого комплексу, комбайна, конвеєра і перевантажувача. У жовтні навантаження на очисний вибій при виймаємо потужності пласта 1,55 м досягла понад 3 330 тон на добу. Колектив ділянки виконав план з видобутку вугілля на 113%. Видобуток вугілля збільшився в порівнянні з вереснем більш ніж на 25 тисяч тон.

- Попереду зима, і ми дуже намагаємося забезпечити наші теплоелектростанції якісним паливом в потрібному обсязі. Тому колектив видобувної дільниці шахти Білозерська працює з особливою віддачею. Ділянка працює на сучасній техніці, зокрема, комбайном CLS-450 від харківських машинобудівників Corum. Його ми купили рік назад і техніка добре показала себе в роботі, - каже заступник директора з виробництва шахтоуправління Білозерське Дмитро Забєлін. - В цілому колектив шахтоуправління Білозерське в жовтні впорався з плановим завданням: ми підняли на-гора 221 тисячу тон вугілля, з них 116 тисяч тон - вугілля шахти Білозерська.

- У жовтні ми видобули понад 100 тисяч тонн. Результатом задоволені, адже він буде гідно і оплачений, - зазначає бригадир гірників очисного забою Володимир Касёнкін. - Зупинятися на досягнутому не збираємося, плануємо збільшувати обсяги видобутку. Від ефективної роботи наших гірників залежить безперебійне забезпечення світлом і теплом мільйонів наших співгромадян особливо в зимовий період.
 


Джерело: ДТЭК


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх