Жителям г.Белицкое на помощь спешит молодой врач

Переглядів: 2220 0 24.09.2015 в 13:48:36 Новини охорони здоров'я
Жителям г.Белицкое на помощь спешит молодой врач

   Шановні жителі м. Білицьке, адміністрація Добропільського центру первинної медико - санітарної допомоги повідомляє , що з 1 вересня до амбулаторії № 3 став до роботи  молодий спеціаліст сімейний лікар Іваненко Катерина Володимирівна. Сімейний лікар за своїм фахом обслуговує доросле та дитяче населення. Таких спеціалістів в Білицькій амбулаторії – 2.

   Нажаль, з 1 вересня 2015 року педіатр Журавльова О. А. за станом здоров’я не може продовжувати працювати. Для забезпечення в першу чергу медичною допомогою дітей, новий сімейний лікар приймає в педіатричному крилі амбулаторії № 3  кабінет № 2, з 8 -14 години з понеділка по суботу.

   Звичайно, у молодого спеціаліста з невеликим стажем роботи можуть виникати ситуації, коли необхідна допомога вузьких спеціалістів або педіатра. Тому, іноді, виникатиме потреба направити дитину на консультацію до             м. Добропілля  в амбулаторію № 2, де приймають педіатри та вузькі спеціалісти ІІ рівня (ЛОР – Галаніна Ю.С, дерматолог – Демченко Ю.І., кардіолог -  Чаповська І.І.,  фтизіатр -  Касьяненко В.О., невролог -  Мащенко Л.О), а також позаштатний міський педіатр – завідуюча амбулаторією Москот Н.М. Телефон реєстратури 2- 80- 64.

   Жителі м. Білицьке, які звернулись до педіатра  в Добропільську амбулаторію безвідмовно приймаються лікарем. Для консультації вузькими спеціалістами при собі необхідно мати амбулаторну карту і направлення від сімейного лікаря. Амбулаторія № 2 працює з 8 – 18 години з понеділка по п’ятницю, з 8 – 16 години в суботу. Після 18 години чергує педіатр в приймальному відділенні Добропільської  лікарні інтенсивного лікування за адресою вул. Гагаріна, 3 (лікарняне містечко).

   Маючі дефіцит лікарів первинної ланки, головний лікар Добропільського ЦПМСД  Каташов О.В. звернувся до Департаменту охорони  здоров’я Донецької обласної державної адміністрації з проханням направити лікарів до нашого закладу. На сьогоднішній день ми маємо 8 лікарів – інтернів з сімейної медицини, що допоможе вирішити кадровий дефіцит через два роки (у 2017 р.) Також відкриті вакансії для трьох  лікарів – педіатрів в м. Білицьке, м. Добропілля, м. Білозерське. За детальною інформацією звертатись до адміністрації КЗ «Добропільський ЦПМСД» за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева, 75, тел.2-53-03.

Заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення

Добропільського ЦПМСД

Козенятко І.І

   Источник: http://radadobropillya.org.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх