Жители Доброполья активно сдают оружие и боеприпасы в полицию

Переглядів: 1565 0 20.10.2016 в 07:00:23 Новини поліції
Жители Доброполья активно сдают оружие и боеприпасы в полицию

Нагадуємо, що з 1 жовтня і до кінця місяця в Донецькій області триває місячник добровільної здачі зброї. Громадяни мають можливість добровільно здати в поліцію незареєстровану зброю та боєприпаси, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності.

 Майже за три тижні проведення заходів до Добропільського відділення поліції громадянами було добровільно здано 12 одиниць зброї – серед них 2 гладко ствольні мисливські рушниці на які у громадян не було відповідного дозволу, 5 мисливських карабінів, 4 гранати, 1 газовий пістолет, 97 набоїв армійських зразків, та 4 гладко ствольні мисливські рушниці, які раніше вже були зареєстровані.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які трапляються з громадянами та з їх неповнолітніми дітьми.

Громадяни, які добровільно здадуть до поліції зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Здана у період місячника мисливська вогнепальна, холодна, газова зброя дає можливість в подальшому господареві, після оформлення відповідних документів, зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Не бійтеся відповідальності, приходьте в Добропільське відділення поліції, звертайтеся до інспекторів дозвільної системи, які обслуговують Вашу адміністративну ділянку - здавайте наявні у вас незареєстровані боєприпаси і зброю.

З питань добровільної видачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів Ви можете звернутись за адресою: м.Добропілля, вул.Першотравнева-52, Добропільське ВП Покровського ВП ГУНП в Донецькій області (тел. чергової частини 2-86-76; 050-017-08-62)


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх