В Добопольском районе успешно развиваются молодежные центры

Переглядів: 870 0 02.02.2018 в 11:00:59 Новини району
В Добопольском районе успешно развиваются молодежные центры

В рамках реалізації проекту «Гідна країна для гідних людей» щодо створення інноваційних центрів розвитку для молоді та дітей у місті Добропілля, Білозерське та Білицьке створено центри в будівлях комунальних установ «Центр культури та дозвілля».

У місті Добропілля- «Dobro Lab», розташований за адресою: м. Добропілля, вул. Фестивальна, б. 21 (будівля ЦКД).

У місті Білозерське - «Інтрига», за адресою: м. Білозерське, вул. Гірнича, б. 15 (будівля ЦКД).

У місті Білицьке - «Громада без обмежень», м. Білицьке, вул. Миру, б. 34 (будівля будинку культури), відкриття якого планується у лютому місяці 2018 року.

Основні напрямки діяльності молодіжних центрів - це створення нових якісних можливостей для молоді громади через забезпечення роботи різних молодіжних платформ. Це відкритий простір для генерування ідей та проектної роботи, відпочинку та розваг. Це система нових форм освіти і дозвілля молоді та сприяння розвитку кожної окремої особистості так і громади в цілому. Сприяння всебічному розвитку молоді Донецької області завдяки неформальним та інтерактивним методам навчання, а саме: проведення майстер класів, виробів з рукоділля, психологічні арт-терапії, настільні ігри, танцювальний клуб, проведення музичних, літературних заходів, бізнес та медіа навчання, створення та обробка відео контенту, англійський розмовний клуб, клуб молодої сім`ї, клуб для молоді з особливими потребами, клуб молодих поетів міста, дебатна платформа, проведення тренінгів та семінарів, прикладне мистецтво, фотоклуб та музичний напрямок.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх