В Доброполье прошло заседание комиссии по вопросам защиты прав ребенка

Переглядів: 803 0 11.11.2018 в 10:30:49 Новини району
В Доброполье прошло заседание комиссии по вопросам защиты прав ребенка

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 7 листопада 2018 року при виконкомі Добропільської міської раlи відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини.

На порядок денний було винесено 13 питань, зокрема розглядались питання щодо встановлення опіки/піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, про надання дітям статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, питання вчинення правочинів щодо транспортного засобу, який належить неповнолітній дитині, заяви щодо встановлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства. Також розглядалось питання Добропільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді про взяття під соціальний супровід родини, яка опинились в складних життєвих обставинах.

Питання детально вивчені, обговорені членами комісії. За результатами засідання, комісією прийнято та ухвалено відповідні рішення, які захищають права та інтереси дітей.


Джерело: https://mrd.gov.ua

Мітки: защита, дети


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх