Вперше за 42 роки: «Укрпошту» чекає важлива модернізація

Переглядів: 844 0 15.05.2021 в 08:00:56 Новини України
Вперше за 42 роки: «Укрпошту» чекає важлива модернізація

В «Укрпошти» з’явиться новий автоматизований сортувальний центр посилок.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій повідомив, що продовжується модернізація «Укрпошти». Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Вперше за 42 роки з'явиться новий автоматизований сортувальний центр посилок.

Центр буде збудований у Київській області спеціально під потреби Укрпошта (Build-to-Suit) з бюджетом будівництва до 50 млн доларів США та подальшою гарантією і експлуатацією, а також на умовах інвестиційного договору або довгострокової оренди з можливістю викупу з боку Укрпошти.

Проект став можливим завдяки підтримці наших постійних міжнародних партнерів з ЄІБ та ЄБРР, разом з якими ми працюємо над проектом «Логістична мережа (Модернізація та цифровізація Укрпошти)», який розроблений спільно Укрпоштою та PricewaterhouseCoopers (PwC) у 2019-2020 рр.

12 травня Укрпошта оголосила тендер на будівництво складського комплексу HUB_KyivEast на лівому березі Києва .

Сукупно Укрпошта залучила близько 100 млн євро для будівництва автоматизованих сортувальних хабів, регіональних депо та закупівлі автомобілів для пересувних відділень.

Наша мета - за наступні роки звести 7 автоматизованих сортувальних центрів,  62 напівавтоматизованих депо та покрити мережею пересувних відділень всю Україну», — сказано у повідомленні.


Джерело: https://sud.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх