У ЗОШ №19 завершено капітальний ремонт харчоблоку + ФОТО

Переглядів: 1250 0 12.01.2022 в 09:30:39 Освіта
У ЗОШ №19 завершено капітальний ремонт харчоблоку + ФОТО

Створення умов щодо забезпечення якісного харчування дітей шкільного віку в належних санітарно-гігієнічних умовах, осучаснення меню та забезпечення школярів здоровим повноцінним харчуванням є важливою складовою впровадження «Реформи системи шкільного харчування». У 2021 році відділ освіти Добропільської міської ради подав проєктну заявку «Капітальний ремонт харчоблоку Добропільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 Добропільської міської ради Донецької області» для участі у відборі проєктів, які будуть фінансуватися за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів». За підтримки департаменту освіти та науки ДонОДА, проєкт було відібрано.

У грудні 2021 року завершено реалізацію проєкту «Капітальний ремонт харчоблоку Добропільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 Добропільської міської ради Донецької області» загальною вартістю 3263,681 тис. грн, за кошти субвенції «Спроможна школа для кращих результатів» при співфінансуванні з місцевого бюджету. Упродовж 2021 року було виконано капітальний ремонт приміщень, відремонтовано системи: водопостачання, водовідведення, опалення, електропостачання та улаштовано систему вентиляції.

Реалізація проєкту модернізувала харчоблок Добропільської ЗОШ № 19, створила умови для високоякісного процесу приготування їжі для учнів. Також підвищено енергоефективність експлуатації харчоблоку та створено повноцінні комфортні умови праці робітникам.

 

У ЗОШ №19 завершено капітальний ремонт харчоблоку + ФОТО


У ЗОШ №19 завершено капітальний ремонт харчоблоку + ФОТО


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх