В Добропольском районе серьезно возьмутся за ремонт дорог

Переглядів: 1390 0 15.04.2016 в 03:00:49 Новини комунальних служб
В Добропольском районе серьезно возьмутся за ремонт дорог

На кожній зустрічі керівництва району з населенням піднімаються питання стану доріг, позначення знаками назв населених пунктів.
        Тож голова районної ради Тамара Бєлянкіна поспілкувалась з цих питань з начальником Добропільської дільниці філії Красноармійський автодор ДП «Донецький облавтодор»  Ольгою Горобець.
      Керівник дорожньої служби відзначила, що на порядку денному всі питання першочергові: і ремонт доріг, і встановлення знаків, і впорядкування придорожніх смуг, і прибирання аварійних дерев.
         На теперішній час розробляються проекти на ремонт доріг в населених пунктах Криворіжжя, Завидо-Борзенка, Новофедорівка, Світле, Шевченко, Золотий Колодязь, Новотроїцьке, Грузьке, Кучерів Яр. 

    Маємо надію, що в цьому році будуть відремонтовані окремі вулиці в цих населених пунктах. Планується найближчим часом зробити ямковий ремонт в селах Зелене, Кам’янка, Добропілля, Світле.
         Інтенсивна робота ведеться з вирубки порослі на основних напрямках. Ведуться роботи на дорозі від Добропілля до Краматорську.
         Вирубано старі дерева від Новоолександрівки до Василівки (Шилівська сільська рада).
         Відправлено заявки на виготовлення дорожніх знаків, в тому числі і назв населених пунктів.
         Взагалі в’їздний знак чи то в район, чи в село – є наша візитна картка. І хотілось би бачити на ньому елемент української культури – вишивку.
         Керівництво районної ради провело зустріч з директором фірми, яка виготовляла вже знаки для  сіл Октябрське, Торецьке  та визначає можливості для встановлення нових знаків.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх