В Добропольском районе будут решать проблемы с состоянием автодорог и их обустройством

Переглядів: 1766 0 13.07.2017 в 09:00:55 Новини району
В Добропольском районе будут решать проблемы с состоянием автодорог и их обустройством

11 липня 2017 року в залі засідань райдержадміністрації під головуванням голови РДА Дмитра Кірносова відбулася нарада з сільськими, селищним головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району з наступних питань:
1. Про стан реалізації проектів по ремонту доріг комунальної власності в сільських, селищній радах;
2. Про стан підготовки котелень об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та їх забезпечення вугіллям;
3. Про стан створення ОССБ та передачі їм двоповерхових багатоквартирних будинків;
4. Про стан боротьби з карантинними бур’янами;
5. Про визначення шляхів вирішення проблемних питань соціальної направленості та результати робочих зустрічей голови райдержадміністрації з сільгоспвиробниками (соцконтракти). 

На нараді були присутні заступник начальника філії «Автодор №7» Олександр Швайко та начальник Добропільської дільниці філії № 2 «Автодор № 7» Ольга Горобець, з якими було обговорено ряд проблемних питань: встановлення штучних дорожних нерівностей для обмеження швидкості автомобільного транспорту («лежачого поліцейського») на ділянці дороги по вул. Краматорській с. Новотроїцьке Добропільського району; неналежної вирубки дерев вздовж узбіччя доріг та сміттєзвалищ, які залишились після цього тощо.

Також жваве обговорення викликало питання соціальних контрактів. Голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов після зустрічей з багатьма керівниками фермерських господарств району впевнився, що вони згодні та вважають за потрібне надавати допомогу на вирішення нагальних потреб в населених пунктах.
А соціальні контракти – це той благодійний внесок, який буде контролюватися громадою і до того ж є додатковим джерелом фінансування для сільських, селищної рад.
Залишається справа в порозумінні голів сільських, селищної рад з керівниками сільгосппідприємств району.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх