В добропольской библиотеке дети получили сладкие подарки от Святого Николая

Переглядів: 1289 0 19.12.2016 в 09:00:55 Новини бібліотек
В добропольской библиотеке дети получили сладкие подарки от Святого Николая

19 грудня для українських дітлахів особлива дата. В цей день покровитель дітей Святий Миколай приносить дітям подарунки і солодощі в дитячі чобітки.

Тож на передодні свята Святого Миколая 16 грудня 2016 до Добропільської ЦМБ завітали учні НВК №7 2-А класу на чолі зі своїм класним керівником Басовою Вірою Вікторівною.

«Він із дому в дім іде і гостинці роздає» саме таку назву мала конкурсно-розважальна програма. Своїх маленьких друзів бібліотекарі зустрічали в святково оформленому читальному залі, повітря якого було наповнено веселими нотками. На дітлахів чекала цікава історія про походження свята Святого Миколая, також для малят була підготовлена ціла низка веселих конкурсів. Разом з бібліотекарями учні розгадували зимові загадки, грали в хокей, розповідали вірші, по колу пускали чарівну кулю, яка давала їм завдання з якими вони впоралися без вагань. Наприкінці свята за вміння відрізняти добре від поганого, за підготовлені вірші, за активну участь в конкурсах дітлахи отримали солодкі подарунки «від Святого Миколая».

В холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довгі, а дні короткі нехай Святий Миколай завітає у кожну господу з миром і дарунками.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх